Vacature Sumitomo Drive Technologies: Service Engineer Onsite

Service Engineer Onsite

De Service Engineer Onsite zorgt binnen Services (dienst na verkoop) voor de technische ondersteuning bij onsite interventies op tandwielkasten van klanten binnen EMEIA.
Dit gaat van de technische voorbereiding van offertes tot technische werkvoorbereiding, planning en aansturing ter plaatse van onze onsite techniekers voor een breed gamma aan interventies, zoals inspecties, herstellingen, onderhoud, trillingsmetingen, condition monitor systemen (CMS), installatie alsook commissioning en root cause analyse. Doorheen dit proces staat hij/zij in voor het klantencontact en nadien voor de uiteindelijke analyse en rapportage van de data aan de klant.

De Service Engineer Onsite voorziet ook in dergelijke ondersteuning en aansturing van onze service partners (ASP’s) en Sumitomo-filialen all around the world al dan niet in overleg met ons Customer Care team voor claim-gerelateerde zaken. Het uiteindelijke doel is dat de tandwielkast ter plaatste onderhouden, hersteld of geïnspecteerd kan worden al dan niet met behulp van beschikbare condition monitoring systemen.

De Service Engineer Onsite speelt tevens een actieve rol in enerzijds het inrichten van Service gerichte trainingen voor medewerkers en ASP’s en anderzijds een proactieve benadering van de gezamenlijke Service business. Is je interesse geprikkeld? Ben je enthousiast om in deze functie een nieuwe start te nemen? Beschik je bovendien over onderstaande kwaliteiten?:

  • Je hebt een doorgedreven technische kennis van onze producten en hun onderdelen
    Kennis over demontage/montage, inspectiemethodes en gereedschappen zijn een pluspunt
  • Je bent een geboren planner, flexibel en een echte teamplayer
  • Je ziet problemen eerder als een uitdaging dan een last. Je neemt daarenboven graag initiatief en je weet op een creatieve manier een probleem aan te pakken en op te lossen
  • Lastige conversaties schrikken je niet af en door je sterke communicatieve vaardigheden en customer mind-set weet je gepast te reageren
  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting (bvb. elektromechanica) of je kan een aantal jaren relevante werkervaring voorleggen
  • Je hebt een goede zakelijke kennis van Engels en een basis Frans
  • Je kan vlot overweg met verscheidene softwaresystemen

What’s in it for you?

Bij Sumitomo Drive Technologies EMEIA, zoeken we naar collega’s die onze passie voor technologie delen. Of je nu in engineering, verkoop, productie of één van de ondersteunende afdelingen werkt, het zit in ons DNA om onze klanten op de eerste plaats te zetten en hen oplossingen te bieden die het verschil maken. We zijn ervan overtuigd dat diversiteit ons sterker maakt. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, het is je talent en attitude die
het verschil maken.

Je komt terecht in een dynamisch team gekaderd in een toffe en internationale werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Bovendien bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris en aantrekkelijke extralegale voordelen (Maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, 18 ADV-dagen op jaarbasis, fietsleaseplan, opleidingsmogelijkheden, enz….).
Overtuigd?
Laat het ons snel weten! Stuur je motivatie en CV naar hit.hredegem@shi-g.com. Tot binnenkort!

 

Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions 100 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en India, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Indië en Afrika).

Bij Sumitomo Drive Technologies geloven we dat het omarmen van de individualiteit van mensen een kwestie is van het respecteren van de menselijke waardigheid. Wij weten dat diverse teams beter presteren, creatiever zijn en beter in staat zijn om problemen op te lossen.