Reynaers

Met zijn meer dan 1670 medewerkers en vestigingen in 37 landen is Reynaers Aluminium een van de toonaangevende spelers in de ontwikkeling van aluminium systemen voor de bouwsector. Reynaers brengt een breed gamma van duurzame aluminium oplossingen op de markt die de ziel van een gebouw bepalen, gaande van ramen, deuren en veranda’s over gevelsystemen en zonweringen, tot systemen met geïntegreerde fotovoltaïsche panelen.

Omdat klantentevredenheid binnen ons bedrijf steeds voorop staat, kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreide service- en adviesverlening en op technische ondersteuning op het vlak van software, machines en opleiding. Deze unieke samenwerking wordt weerspiegeld in het motto van Reynaers: Together for Better.

Reynaers Aluminium verzekert zijn economische succes door sociale en milieubeschouwingen te integreren in al zijn activiteiten. We beschouwen maatschappelijk verantwoord ondernemen als inherent aan het zakendoen en hanteren al van bij het ontstaan van de onderneming waarden als milieuzorg, integriteit, dialoog, eerlijkheid en sociaal engagement.

De Groep heeft zijn hoofdkantoor in Duffel, waar ook het Reynaers Institute is gevestigd: een uniek onderzoeks-, opleidings- en testcentrum waar Reynaers samen met architecten, constructeurs en aannemers permanent innoveert en aan een bouwvisie voor de toekomst werkt. Gedreven door innovatie en ondernemerschap, is de Reynaers Groep (die in 1965 werd opgericht), in volle bloei en realiseerde in 2015 een omzet van 360 miljoen euro bij klanten in meer dan 70 landen gespreid over de 5 continenten.

Stuur een mailtje via: info@reynaers.com

Bekijk de site via: https://jobs.reynaers.be/