Reynaers

Bij Reynaers Aluminium kom je terecht bij dé specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor architectuur toepassingen. Partners over heel de wereld verwerken al meer dan 50 jaar de oplossingen van het Belgische familiebedrijf tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Met 2750 werknemers in meer dan 40 verschillende landen en een jaaromzet van 638 miljoen euro (2021) ben je tegelijk zeker van een internationale omgeving met een hoog ambitieniveau.

Omdat klantentevredenheid binnen ons bedrijf steeds voorop staat, kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreide service- en adviesverlening en op technische ondersteuning op het vlak van software, machines en opleiding. Deze unieke samenwerking wordt weerspiegeld in het motto van Reynaers: Together for Better.

Reynaers Aluminium verzekert zijn economische succes door sociale en milieubeschouwingen te integreren in al zijn activiteiten. We beschouwen maatschappelijk verantwoord ondernemen als inherent aan het zakendoen en hanteren al van bij het ontstaan van de onderneming waarden als milieuzorg, integriteit, dialoog, eerlijkheid en sociaal engagement.

De Groep heeft zijn hoofdkantoor in Duffel, waar ook het Reynaers Institute is gevestigd: een uniek onderzoeks-, opleidings- en testcentrum waar Reynaers samen met architecten, constructeurs en aannemers permanent innoveert en aan een bouwvisie voor de toekomst werkt.

Stuur een mailtje via: info@reynaers.com

Bekijk de site via: https://jobs.reynaers.be/