Continental

Droom je van grootse technologie?

Continental Automotive te Mechelen produceert en verdeelt innovatieve elektronische remsystemen en wielsensoren voor personenwagens.
Door een vooruitstrevende aanpak en aandacht voor de waarden vertrouwen, verbondenheid, passie om te winnen en verantwoordelijkheidszin, hebben 550 gedreven en getalenteerde werknemers een sterke reputatie uitgebouwd in de Europese automobielindustrie. Voor de uitbreiding naar de allernieuwste hoogtechnologische veiligheidssystemen (Electronic Stability Control), die jaarlijks in meer dan 8 miljoen Europese personenwagens worden ingebouwd, zijn wij op zoek naar (m/v) collega’s die deel willen uitmaken van een gepassioneerd team dat bijdraagt aan de productie van innovatieve levensreddende veiligheidssystemen.

Zoek je een technisch uitdagende functie in een hightech omgeving in onze productie en ondersteunende afdelingen zoals productie, kwaliteit, industrieel engineering en R&D, neem dan alvast een kijkje op onze website https://www.continental.com/en/

Wat heeft Continental Automotive jou te bieden?

Uitdagende en inspirerende jobs in een dynamisch, hoogtechnologisch en groeiend internationaal bedrijf.
Een aantrekkelijke en marktconforme verloning in overeenstemming met ervaring en prestaties met een uitgebreid verzekeringspakket en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Belangrijke opportuniteiten tot opleiding en zelfontplooiing.

https://www.linkedin.com/company/continental/

Vacatures