Continental

OVER CONTINENTAL
Continental werd opgericht in Hannover, Duitsland in 1871 en kan terugblikken op een succesvolle geschiedenis. Onze technologieën, systemen en oplossingen maken mobiliteit en transport intelligenter, duurzamer, efficiënter, veiliger, comfortabeler, persoonlijker en betaalbaarder. Als leverancier van de automobielindustrie en industrieel partner bieden wij oplossingen die miljoenen weggebruikers over de hele wereld beschermen tegen ongevallen, het milieu beschermen en meer kansen bieden om onze toekomst vorm te geven. De 240.000 Continental medewerkers in 60 landen ontwikkelen en produceren vandaag nieuwe oplossingen voor de mobiliteit van de toekomst. De twee grootse Continental locaties in België bevinden zich in Mechelen en in Diegem.

Continental Automotive Benelux te Mechelen produceert innovatieve elektronische remsystemen en wielsensoren voor personenwagens. Door een vooruitstrevende aanpak en aandacht voor de waarden vertrouwen, verbondenheid, passie om te winnen en verantwoordelijkheidszin, hebben ca. 360 gedreven en getalenteerde werknemers een sterke reputatie uitgebouwd in de Europese automobielindustrie. Ook “Key as a Service” (KaaS) maakt vanaf 01.10.2021 deel uit van onze Plant in Mechelen. Zij zijn dé pionier in cloud-gebaseerde toegangen en telemetrie voor autoverhuur- en car sharing-bedrijven en stellen bedrijven in staat hun wagenparken efficiënt te beheren zonder fysieke sleutels. Hierdoor wordt het gebruik vereenvoudigd en wordt de tijd tijdens het ophalen en inleveren van de wagen verminderd. De virtuele sleutel- en telematica-oplossing kan toegepast worden voor het verlenen van toegang tot de wagen, startautorisatie en het aanleveren van nauwkeurige autogegevens. Ze werken samen met verschillende OEM’s en bieden een betrouwbare, gebruiksvriendelijke, uniforme klantenervaring.

Continental Benelux te Diegem bestaat uit een gepassioneerd team van meer dan 130 medewerkers. Als onderdeel van de bandendivisie werken zij aan het maximaliseren van de veiligheid door korte remafstanden en uitstekende grip, evenals het verminderen van het brandstofverbruik door de rolweerstand te minimaliseren. Banden zijn de enige link van het voertuig met de weg: ze brengen alle krachten over. Het is de bandentechnologie die bepaalt of een voertuig in staat is om op tijd te stoppen en op het juiste traject te blijven in bochten.
Continental België is steeds op zoek naar (m/v) collega’s die een uitdagende functie zoeken in een hightech omgeving. Interesse in functies binnen o.a. sales, productie, kwaliteit, engineering, … neem dan alvast een kijkje op onze website www.continental.com/en.

WAT HEEFT CONTINENTAL AUTOMOTIVE JOU TE BIEDEN?
Uitdagende en inspirerende jobs in een dynamisch, hoogtechnologisch internationaal bedrijf.
Een aantrekkelijke en marktconforme verloning in overeenstemming met ervaring en prestaties met een uitgebreid verzekeringspakket en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Belangrijke opportuniteiten tot opleiding en zelfontplooiing. https://www.linkedin.com/company/continental/

Vacatures