Belven

BELVEN is een Belgisch familiaal bedrijf, gespecialiseerd in productie en verkoop van kwartslagafsluiters.
Met haar ruim 40 wereldwijde verdeelpunten wil BELVEN door geografische expansie haar merknaam op de wereldkaart zetten. Als 100% financieel onafhankelijk bedrijf behaalt BELVEN een jaarlijkse omzet van 12 miljoen EURO.
BELVEN kiest voor actief partnership en wil het succes van haar klanten en leveranciers helpen realiseren door constante dialoog en technologische vernieuwing.
BELVEN wil ook met haar medewerkers een klimaat van actief partnership ontwikkelen, waarbinnen iedereen zich kan ontplooien om zo op een enthousiaste manier bij te dragen aan het realiseren van onze missie.

BELVEN is een kleine maar flexibele familiale speler op de wereldmarkt. Een sfeer van onderling respect, positief enthousiasme, vertrouwen en ongebreidelde inzet stellen de teneur binnen het BELVEN team om deze aanpak elke dag weer te optimaliseren. Momenteel telt BELVEN een 30- tal enthousiaste medewerkers in het hoofdkantoor in Mechelen.
BELVEN is actief als producent van kwartslagafsluiters en richt zich specifiek op de markten waar Belven sterk is (water en chemische vloeistoffen). BELVEN is sterk in producten vervaardigd uit gegoten metaal en richt zich naar toepassingsgebieden met lage tot middelhoge drukken.
BELVEN heeft een klein gamma producten en is zich van deze beperking bewust. BELVEN legt er zich op toe om zich te concentreren op de producten waarin het sterk is en hierin zowel de technische als commerciële perfectie te benaderen. Voor deze kern producten behaalt BELVEN momenteel een jaarlijkse productie capaciteit van 150 000 afsluiters met onder meer 12 000 stuks kogelkranen en 130 000 stuks vlinderkleppen.

Bekijk de site via: https://belven.be/nl/