Vacatures Continental

Continental Automotive Mechelen

CONTINENTAL AG is een Duitse fabrikant van verschillende onderdelen voor de automotive industrie. Wereldwijd is deze multinational vooral bekend om de superieure banden maar vanuit onze hoogtechnologische vestiging te MECHELEN worden ventielen geproduceerd voor de elektronische rem- en stabiliteitssystemen alsook sensoren om snelheidsveranderingen op de wielen te registreren. Het gaat om veiligheidsproducten van de hoogste kwaliteit.

Vanaf 2021 werden de activiteiten van Key As a Service geïntegreerd. Om een sleutelloze toegang tot voertuigen en autorisatie voor het starten van de motor te geven, ontwikkelen en produceren zij slimme Cloud gebaseerde oplossingen in de vorm van smartphone apps en Bluetooth-kaarten.

Onze productie gebeurt op volautomatische productielijnen met gebruik van de meest moderne en diverse technologieën. Ook onze interne logistiek kent een hoge automatiseringsgraad met een automatisch magazijn. We kunnen met trots spreken van een Fabriek van de Toekomst. Een award die Continental in 2021 voor de 3e keer op rij heeft gewonnen!

Onze mensen maken het verschil in een wereld van snelle evoluties van technologie en van verwachtingen bij onze klanten. Wij zijn dan ook constant op zoek naar technisch geschoold personeel!

Ben jij op zoek naar een uitstekend contract passend bij je TSO, bachelor- of masterdiploma, je vaardigheden en/of je ervaring?
Continental heeft boeiende en uitdagende scenario’s voor je klaarliggen!

Wat bieden wij:

  • Een baan om trots op te zijn binnen een hoogtechnologisch internationaal bedrijf dat bijdraagt tot minder verkeersdoden dankzij de productie van moderne veiligheidsproducten voor de automobielsector.
  • Een open bedrijfscultuur waarbij respect, collegialiteit, vernieuwing en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.
  • Verschillende doelgerichte opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern).
  • Een goede balans tussen werk en privé dankzij flexibele werkuren en de mogelijkheid om, in bepaalde functies, van thuis uit te werken.
  • Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, bonussen, flexplan met oa fietslease…) en minstens 38 verlofdagen!

Interesse?

Scan de QR code en ontdek onze actuele vacatures en solliciteer online.
Generaal de Wittelaan 5, 2800 Mechelen – 015/289 511 – Email : vacature.mechelen@continental.com

Neem eens een kijkje naar de vacatures die Continental aan te bieden heeft.

Vacatures