Nieuwe EM-student?

Via volgend stappenplan maak je makkelijk een account aan op onze site.

Voor de nieuwe studenten in het nieuwe programma (2 EM – Eerste semester) Zijn er geen cursussen te bestellen op onze site.
De cursussen die Mr. Van Dessel uitdeelt zullen via ons platvorm worden aangerekend. Zorg er dus voor dat je optijd geld naar je Wallet stort. 

Studenten van het schakelprogramma hebben 2 boeken te bestellen in het eerste semester. 

Maak dus je account al zeker aan! Je zal deze in de toekomst ook nog nodig hebben.

Het volgende is een kopie van de e-mail met gedetaileerdere stappen (niet te veel letten op de Lay-out):

 

 

EM-Kring account aanmaken

 

Voor het aankopen van cursussen via de EM-Kring heb je een account nodig. Om een EM-Kring account aan te maken, volg je volgende stappen:

 1. Ga naar de website van de EM-Kring via volgende knop:

 

EM Kring

 

(Als de knop niet werkt, is dit de link: https://em-kring.be/ )

 1. Op de website klik je op ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek.
 2. Onder het inlogvenster klik je op ‘Registreren’.
 3. In het registratievenster vul je een gebruikersnaam en een e-mailadres in.

Tips: De conventie is om als gebruikersnaam je eigen naam te gebruiken en het is aangeraden om je KU Leuven e-mailadres te gebruiken (voornaam.naam@student.kuleuven.be).

Opgelet: Vermijd 2 of meer accounts aan te maken. Hier kunnen wij weinig tegen doen en kan voor verwarring zorgen tijdens de administratie.

 1. Na het aanvinken van ‘Ik ben geen robot’ en het drukken op ‘Registreren’ wordt de aanvraag doorgestuurd. Vervolgens krijg je een automatische mail waarmee je je wachtwoord kan instellen. (Tip: Druk op ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ om je nieuwe wachtwoord te bevestigen.)
 2. Met jouw e-mailadres en wachtwoord kan je je nu aanmelden op de website van de EM-Kring. Het is nu ook mogelijk geld te overschrijven naar je EM-rekening (zie tweede stappenplan).

Onderstaande figuur is een visueel stappenplan van het aanmaken van je EM-Kring account (de ‘Na wat winkelen’-stap wordt uitgevoerd bij het bestellen van je cursussen).

 

 

 

Geld overschrijven

 

Om geld over te schrijven naar je EM-rekening, volg je volgende stappen:

 1. Geld (bij)storten doe je via een overschrijving naar rekeningnummer BE76 4165 0683 5195 met als bedrag de hoeveelheid dat je op je rekening wilt storten en met als mededeling je naam. (Je naam als mededeling is ZEER BELANGRIJK).
 2. Zet genoeg geld op je EM-rekening (ongeveer €50), zodat de bestellingen vlot kunnen verlopen.
 3. Het kan geen kwaad om wat geld extra op deze rekeningen te hebben, want dat kan ook gebruikt worden om voor activiteiten te betalen.

Je krijgt een automatische bevestigingsmail wanneer je bedrag op je EM-rekening is gestort. Hierna kan je je cursussen bestellen.

REMINDER: Sommige proffen delen hun eigen cursussen uit tijdens het semester. Deze zijn niet inbegrepen in het totaalpakket van de cursussen, maar worden wel afgerekend van je EM-rekening tegen het einde van het semester.

 

 

Cursusverdeling

 

De cursusdienst is pas open vanaf 20/09

Cursussen die besteld worden van 20/09 t.e.m. 24/09 worden uitgedeeld tijdens de eerste verdeling (datum wordt later meegedeeld).

Cursussen die besteld worden van 25/09 t.e.m. 1/10 worden uitgedeeld tijdens de tweede verdeling (datum wordt later meegedeeld).

 

 1. Ga naar de webshop van de EM-Kring via onderstaande knop en zie dat ingelogd bent:

 

Cursusdienst

 

(Als de knop niet werkt, is dit de link: https://em-kring.be/product-categorie/cursusdienst )

 1. Selecteer aan de hand van de submenu’s je cursuspakket dat je nodig hebt voor komend semester (als je een totaalpakket koopt is het niet meer nodig om alle afzonderlijke cursussen ook te bestellen).
 2. Selecteer ook het lidmaatschap! Hiermee krijg je 33% korting op cursussen bij het gebruiken van de kortingscode tijdens het afrekenen van je bestelling (de uitleg bevindt zich in de beschrijving van ‘Semester-Lidmaatschap’). Je krijgt ook een T-shirt in jouw geselecteerde maat (deze worden later uitgedeeld). Opgelet: De kortingscode gebruiken zonder een lidmaatschap aan te schaffen gaat gepaard met een door het Praesidium gekozen sanctie. Hierin kunnen wij zeer creatief zijn en kom je niet zomaar onderuit.
 3. Via de winkelmand ga je naar ‘Afrekenen’ waar je je gegevens invult om je bestelling te kunnen plaatsen en af te sluiten (hier vul je ook de kortingscode in).
 4. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer je bestelling is ontvangen.

Vergeet zeker niet de EM’erchandise te checken!

 

Met vriendelijke groeten,

Wout Selleslagh
Ab-Actis 2021-2022

 

 

emkringDN
em-kring.be

 

 

Copyright © 2021 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|LIST:DESCRIPTION|*Our mailing address is:
*|LIST_ADDRESS_HTML|*Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 

Geef een antwoord