ACE

ACE development & engineering is een inventieve partner bij de ontwikkeling van nieuwe machines, constructies, systemen en producten. Op basis van een multidisciplinaire aanpak organiseert ACE daarvoor de benodigde en diepgaande kennis.

Hetgeen de ACE engineers bindt is PASSIE voor techniek. Een gedeelde noemer die als rode draad doorheen onze organisatie loopt. We gebruiken de brede ervaring van onze marktgerichte Business Units* en diepgaande technische kennis om tot inventieve en geïntegreerde oplossingen te komen. Met vestigingen in Lummen, Gent, Eindhoven, Delft en Poznan (Polen) zijn we voornamelijk actief in België en Nederland. Onze activiteiten zijn in principe tweeledig:

 

  • Enerzijds doen wij (turnkey) automatiserings-/machinebouwprojecten bij ons op kantoor in Lummen. We zijn in staat om projecten van A-Z te laten lopen dankzij een gevarieerd team van mechanische en elektrische ingenieurs en programmeurs. Daarnaast beschikken we over een eigen montagehal waar machines gebouwd en getest kunnen worden. Voorbeelden van installaties waar we aan werken zijn; verpakkingsinstallaties, testbanken, (beton)doseerinstallaties, sorteermachines, vulmachines, persen, versnijdingsmachines, assemblagelijnen, etc. Onderdelen worden dus bij ons ontworpen, uitgetekend en uitbesteed om ze daarna weer zelf te assembleren. Kortom helpen we bedrijven met het (volledig) automatiseren of optimaliseren (bv. ombouw/upgrade PLC’s, mechanische aanpassingen,…) van bovengenoemde processen of installaties.
  • Anderzijds doen wij ook aan locatieonafhankelijke engineering. Een hybride dienstverlening waarbij onze engineers deel uitmaken van het projectteam van onze klant. Dit zowel voor mechanisch als elektrisch teken- en ontwerpwerk, alsook PLC- en robotprogrammatie, project engineering, projectleiding,etc.

 

 

* Business Units: industriële automatisering, constructietechniek, high tech systemen, productontwikkeling, automotive systemen.

Bekijk de site via: https://ace.eu/nl/