Advipro

Advipro, The Complete GxPerience!

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten in hoogtechnologische omgevingen inde life sciences industrie.

Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met het oog op product- en patiëntveiligheid. We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al onze activiteiten.

Onze expertise zetten we in voor onze klanten. Ze beschouwen Advipro dan ook als aangewezen partner. We genieten een klantentevredenheid van meer dan 80% en daar zijn we trots op. Kwaliteitsvol en deskundig handelen is een natuurlijke evidentie in ons vak.

 

We realiseren de meeste van onze projecten in de zogenoemde GxP-gerelateerde industrieën en werken voornamelijk in de farmaceutische industrie. Een rode draad doorheen onze werking vormt dan ook veiligheid. Product- en patiëntveiligheid, maar ook de veiligheid en gezondheid van onze mensen, hun omgeving en het milieu vinden we belangrijk.

 

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen we je graag door naar onze website: www.advipro.be.

 

Een A-team dat uitblinkt in kennis en verbondenheid.

Bij Advipro kom je terecht in een team: het A-team. Voor ons betekent het veel meer dan die goede oude serie uit de jaren 80. Al zijn er overeenkomsten: ons team bestaat ook uit gemotiveerde professionals met een gedegen achtergrond in engineering en wetenschappen. Geen uitdaging bij onze klanten is hen te groot. “If you have no one to turn to, call the A-team…”

 

Onze mensen krijgen de kans om uit te blinken in hun vakgebied, van starter naar expert. We zijn trots op ons team. We werven talenten aan en investeren in opleiding, een professionele omkadering en beperken het woon-werkverkeer. We hebben aandacht voor de mens achter onze medewerkers en investeren in activiteiten die de groepsgeest stimuleren. We zijn hét A-team en laten dat graag zien.

 

Je kan ons zelf beter leren kennen door een bezoek te brengen aan onze Facebookpagina, LinkedInpagina en Instagrampagina. We laten graag onze Advipro-collega’s zelf aan het woord. Snuister dan eens door de blogs op onze website of bekijk onze bedrijfsfilm.